04   vox_950x634
Jennifer González, tercera per l'esquerra, és la coordinadora de VOX a Castellar
16/03/2023 Actualitat
VOX es posa “al costat” dels veïns contraris als pisos de la Playtex

VOX demana que es consulti als veïns de Castellar sobre el projecte i aposta que els nous habitatges de lloguer social siguin "per a famílies del municipi de tota la vida"

Després d’anunciar que es presentarien a les eleccions municipals, la primera acció pública de VOX ha estat anunciar que es posen “al costat” de la Plataforma Veïns de Castellar, contrària al projecte dels pisos de lloguer protegit que l’Incasol té projectats al solar de la Playtex. VOX dona suport als veïns que “demanen des de fa temps una consuta vinculant sobre el tema sense ser escoltats per l’Ajuntament del PSC”.  La coordinadora local de VOX, Jennifer González, defensa un model d’habitatge social “per als veïns de tota la vida, no per als qui no han aportat als nostre municpi ni a la nostra cohesió social”. Tot i considerar que hi ha necessitats reals d’habittge protegit a Castellar, VOX aposta perquè “també es contrueixi habitatge de compra”. Finalment, “no descarten defensar la causa veïnal” contrària al projecte de la Playtex davant del Parlament. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris
 
Un ciutada de Castellar 21 de març - 16:14h
Digueu clar que no voleu pisos de proteccio oficial aprop de les vostres cases i ja esta. Es nota de Quin Pal aneu anant junt amb els feixistes de Vox.
Veïns de Castellar (Plataforma Ciutadana) 20 de març - 12:46h
Molta gent està molt indignada amb la gestió que s'està fent des del consistori en tenir les urbanitzacions abandonades, en suprimir places d'aparcament dins del poble, al perill que suposa posar bancs a les carreteres dels entorns escolars, a l'augment de la delinqüència i el vandalisme per manca d'efectius de seguretat, etc. A tots ells els demanem que s'uneixin a la marxa lenta que farem el dia 21 de març; perquè correspon a les castellarenques i als castellarencs, i no als polítics, decidir el model de poble que volem.
Veïns de Castellar (Plataforma Ciutadana) 20 de març - 12:45h
Des de la nostra plataforma volem deixar ben clar que no estem en contra dels Habitatges de Protecció Oficial. Estem en contra de com s'ha elaborat el projecte de la Playtex, doncs s'ha fet sense comptar amb la ciutadania, donant una informació esbiaixada de la realitat i creant unes expectatives als joves que ningú s'atrevirà a garantir. Per aquest motiu ens veiem obligats a haver de manifestar-nos; perquè no podem permetre que interessos electoralistes vulnerin els nostres drets i atemptin contra la voluntat majoritària de la ciutadania.
Veïns de Castellar (Plataforma Ciutadana) 20 de març - 12:44h
TORNEM A POSAR ELS SEGÜENTS COMENTARIS QUE L'ACTUAL ENS HA CENSURAT (ELIMINAT). Veïns de Castellar, com a plataforma ciutadana i transversal que lluita perquè es doni veu al poble en assumptes d'especial transcendència, agraeix el posicionament de tots aquells partits polítics que, públicament, han manifestat estar a favor de la DEMOCRÀCIA i que veuen les CONSULTES com la millor eina per conèixer la voluntat majoritària de la ciutadania. Així mateix reprovem la manipulació que fa L’Actual d'aquesta notícia i de moltes altres. És sabut que aquest mitjà de comunicació, que paguem entre tots, està al servei de l'alcalde i de la seva campanya electoral.