Taller de Robotix de Lego Education a El Mirador
Taller de Robotix de Lego Education a El Mirador
11/07/2018 Actualitat
Una porta oberta a la robòtica amb Lego Education

Una dotzena de joves de 13 a 18 anys aprenen a construir i programar robots a El Mirador al curs d’estiu de Robotix

Una dotzena de joves d’entre 13 i 18 anys finalitzaran divendres el curs d’estiu “Robotix”, un taller tecnològic que han dut a terme a El Mirador en col·laboració amb Lego Education ROBOTIX i que té per objectiu que els nois i noies aprenguin a construir, programar i posar en marxa robots.

Diàriament, i durant dues setmanes, els adolescents ha realitzat, a la primera part de la jornada, missions de desafiaments i aprenentatge en relació amb el tema de l’espai. En aquest sentit, han hagut d’explorar i crear solucions innovadores sobre temes d’exploració espacial.

Tot seguit, cada dia han treballat sobre un projecte diferent d’àmbit tecnològic. Així, per exemple, han creat des d’un vehicle amb el qual poder viatjar des de Barcelona a Roma mitjançant instruments de navegació fins a un parc d’atraccions, passant per la creació d’animals i la programació de la seva conducta, electrodomèstics, despertadors, aparells d’agricultura o instruments de medició mitjançant sensors.

L’activitat, que era gratuïta va començar dilluns 2 de juliol i s’allargarà fins divendres, dia 13. La proposta tenia una durada total de 40 hores, distribuïdes en dues setmanes, de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h.

Comparteix
M'agrada
Comentaris