07/09/2019 Actualitat
Un home en estat greu com a conseqüència d'una caiguda a la riba de Can Barba

L'accident s'ha produït a les 5 de la matinada quan estava finalitzant el Correlokals a la zona de la plaça de la Miranda

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha informat que la passada matinada es va produir un accident en el marc de la Festa Major. Sobre les 5 de la matinada, un veí de 34 anys ha caigut a la riba de Can Barba, a l’alçada de la plaça de la Miranda. El consistori detalla que els fets s’han produït al final de l’acte del Correlokals de Festa Major, quan l’home ha sortit de la zona perimetral de seguretat que delimitava l’activitat i ha acabat caient. Immediatament, efectius de Bombers Voluntaris, Policia Local i Mossos d’Esquadra han pogut rescatar l’home iels Serveis d’Emergències Mèdiques l’ha traslladat a l’Hospital Parc Taulí on ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb pronòstic reservat.

 

La Policia Local ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies de l’accident. Des de l’Ajuntament han lamentat profundament l'accident i ha fet una crida a la ciutadania a mantenir un comportament prudent i cívic en totes les activitats de la Festa Major. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris