07   posidonia 2_617x412
Ivan Moya i Eira Giménez són els impulsors de La Posidònia - I.VIZUETE
13/11/2019 Actualitat
Un any de vins, vermut i música

La Posidònia celebra el seu primer aniversari amb un concert de rumba de Los Desmadraos

R.Gómez

Fa un any que Castellar compta amb un nou punt de trobada per als amants del bon vi i de la música. La Posidònia és un espai compacte però acollidor, i com assenyala la dita, al pot petit hi ha la bona confitura. Darrere el taulell trobem la sommelier Eira Giménez i Ivan Moya, la parella castellarenca que va decidir llançar-se a la piscina i transformar de cap a peus el local del carrer Torras, 15. Per a tots dos, el balanç d’aquest primer any és molt positiu. “Per a mi és un somni fet realitat,  la gent ens ha acompanyat, i això és el més important”, assegura l’Eira. “Qui ve repeteix. El boca-orella ens ha funcionat molt bé. Hem aconseguit crear comunitat”, apunta l’Ivan.


Maridatges musicals, col·laboracions amb entitats i restauradors de la vila, tastos de vins i festes privades. La posada en marxa del local ha estat marcada per la voluntat de Moya i de Giménez d’apropar la cultura vinícola a peu de carrer amb referències de quilòmetre zero, però també d’indrets com Austràlia o el Canadà, i de mobilitzar la ciutadania amb activitats populars com la revetlla de Sant Joan.


Ara bé, amb motiu del primer aniversari, La Posidònia ha preparat per a aquest dissabte una festa a partir de les 20.30 hores. Els convidats estrella de la celebració seran el grup de rumba Los Desmadraos, una de les formacions habituals de l’espai, acostumats a aixecar l’ambient des de la primera nota. Tot i que la programació musical va començar de manera tímida a l’establiment, després que el públic els fes confiança, “programem gairebé cada setmana concerts, tenim una cartera de músics locals i de fora”, detalla l’Eira.


A més d’una carta renovada de vins, cerveses i vermuts, i d’un assortiment d’aperitius, com a novetat aquest dissabte La Posidònia oferirà una tapa de sushi de la mà de Goril·la Sushi. D'altra banda, durant la festa se sortejarà entre els assistents una nit d’hotel per a dues persones.

Comparteix
M'agrada
Comentaris