IMG 0768_1440x961
Dues nenes que han participat a la festa de l'escola FEDAC Castellar. || FEDAC CASTELLAR
21/06/2024 Actualitat
Últim dia de col·legi

L'alumnat ha aprofitat el darrer dia de classe per fer activitats

Redacció

Després d'un curs escolar que ha donat per molt, sobretot per adquirir molts coneixements, ha arribat el dia. L'últim dia d'escola, coincidint amb el primer dia d'estiu. D'ara endavant onze setmanes de vacances pels nens d'infantil, primària i secundària. Unes setmanes en què la rutina diària que els ha acompanyat des del setembre passat dona pas a unes altres obligacions. A alguns els toca pensar en el que vindrà després del descans, sobretot a aquells que han acabat els estudis de primària i passen a secundària.

 

WhatsApp Image 2024 06 21 at 12.33.36

Alumnes de l'IE Sant Esteve ballant al pavelló Puigverd. || M.A.

 

A l'Institut Escola Sant Esteve han fet una gran festa al Pavelló Puigverd amb una exhibició de danses del món mentre que a FEDAC Castellar han fet diverses activitats al pati del centre. Els més petits han fet tallers d'estiu (sorral remullat, pintar el terra del pati amb aigua, balls i pintura per tot el cos), els mitjans i grans (primària) han estat fent el tancament de curs amb les tutores i després han sortit al pati a fer un joc de pistes mentre que els d'ESO han fet un pica-pica col·laboratiu. Per acabar el matí, tots han fet un gelat de germanor i han cantat i ballat tots junts al pati des dels més petits d'I3 fins als més grans de 4t d'ESO. 

La tornada serà el 9 de setembre, de nou amb avançament del calendari escolar. L'alegria d'uns es converteix ara en maldecaps pels pares i mares que buscaran alternatives per compaginar les vacances dels seus fills amb la vida laboral.

Comparteix
M'agrada
Comentaris