Fira de Nadal 2019 2_1440x961
Una imatge de la Fira de Nadal Quim Pascual
29/11/2023 Actualitat
Tres dies per absorbir l’esperit d’aquestes festes

A la Fira de Nadal de Comerç Castellar, que arrenca aquest divendres, hi haurà trenet, actuacions, espectacles i ‘food trucks’

Redacció

Comerç Castellar ha decidit fer-la grossa i enguany ha redisssenyat la seva tradicional Fira de Nadal que estava ubicada als carrers Sala Boadella i Hospital per traslladar-la a la plaça de la Fàbrica Nova durant tres dies -divendres, dissabte i diumenge-. Aquest divendres la fira obre portes a les 16 hores fins a les 21 hores, demà dissabte 2 i diumenge 3 l’horari de la fira serà de 10 a 21 hores, Durant l’horari d’obertura de la fira, circularà el trenet de Nadal, amb parades a la plaça d’El Mirador, Espai Tolrà i plaça Catalunya. 


Durant tot el dia, hi haurà parades de Nadal, food trucks i atraccions. Cada dia hi haurà l’activitat de fer engreixar el tió de Comerç Castellar, que posteriorment -el dia 17 cagarà regals dins de la programació de Xmas Street- i, segons el dia, hi haurà activitats diferents. Així, aquest divendres a la tarda els visitants podran participar a l’activitat Escriu el teu desig. Dissabte 2 a les 12 del migdia, Espai Art representarà el Conte de Nadal de Charles Dickens.


Dissabte a la tarda es podrà presenciar l’espectacle Fades de llum en dos passis: a les 18  i a les 19.30 h. També dissabte i diumenge , entre les 16 i les 21 h, el recinte de la Fira de Nadal rebrà la visita del Patge Geroni, que repartirà cartes i piruletes. Finalment, també dissabte (entre les 17 i 19 h ) i diumenge (entre les 11 i les 13 h) s’instal·larà una carpa amb el Pare Noel i els elfs. Per entrar a la carpa, s’han de pagar 2 euros.


XMAS STREET EL 17 DE DESEMBRE
Comerç Castellar ha programat pel 17 de setembre la Xmas Street entre els carrers Hospital, Montcada i Sala Boadealla amb tot un seguit d’activitats, abarcant així tot el cicle nadalenc. Aquest dia, després d’alimentar el tió de Nadal durant la Fira de Nadal serà moment de fer-lo cagar. Al matí, es podrà fer entre les 10 i les 13 h o entre les 18 i les 19.30 h. El cor de gòspel Di-versions farà una actuació  a partir de les 12.30 h, a les 13 h Espai Art oferirà un concert de pop-rock i els nens podran lliurar la carta al patge Geroni entre les 17 i les 19 h mentre poden prendre una xocolata. Aquest dia també se celebrarà el sorteig de la macropanera de Comerç Castellar, amb productes i serveis dels establiments associats a l’entitat, i que s’haurà exposat durant la Fira de Nadal d’aquest cap de setmana. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris