WhatsApp Image 2023 11 28 at 15.47.38_1440x961
El Pare Noel llegint les cartes dels nens i nenes que el van visitar a Can Juliana
28/11/2023 Actualitat
Tot el món del Pare Noel a Can Juliana

Més de 1.000 nens han passat aquest cap de setmana per 'El bosc màgic del Pare Noel', que s'allargarà fins al 23 de desembre

La màgia del Nadal ha tornat a prendre vida a Can Juliana per quart any consecutiu amb El bosc màgic del Pare Noel. El cap de setmana passat, uns 1.200 nens i nenes ja han passat per aquest singular parc d'activitats, pel qual ja s'han esgotat les entrades des del 20 d'octubre, cinc dies després de posar-se a la venda. Els nens i nenes poden compartir una estona amb els elfs, al seu taller, i emportar-se un detall nadalenc; segellar la carta del Pare Noel i apuntar la seva adreça, perquè no s'oblidi passar per casa seva; passejar pel bosc màgic, descobrir les cases amagades dels elfs i interactuar amb ells i descobrir com es crea la màgia del Nadal. També es pot omplir de desitjos el bosc màgic i buscar i triar tions de tota mena. Enguany, el bosc màgic incorpora com a novetat "un recorregut més llarg i emocionant i la plaça, un espai on es podrà gaudir de l’ambient més nadalenc amb foodtruck, photocalls o  jocs infantils", explica Germán Ligero, codirector de Can Juliana centre d'Oci.

El públic que assisteix a l'esdeveniment acostuma a venir de l'àrea metropolitana de Barcelona, "encara que, per exemple, el passat cap de setmana vam tenir gent de Palamós o del delta de l'Ebre", assegura Ligero. L'any passat, la cita nadalenca va comptar amb prop de 16.000 inscripcions, sumant-hi els infants i els adults.

Comparteix
M'agrada
Comentaris