09   connectats_617x412
Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar
13/09/2021 Actualitat
Torna el magazín Connectats a la 90.1

Aquesta tarda, a partir de les 4 i fins a les 7, comença la quarta temporada del programa d'actualitat i entreteniment, que és una coproducció de les ràdios municipals de Castellar, Sabadell, Terrassa, Sant Cugat, el Prat i Badalona per a La Xarxa

El magazín de La Xarxa ‘Connectats’ torna a la graella de Ràdio Castellar després de les vacances d'estiu. De quatre a set de la tarda, i de dilluns a divendres, el programa s'emetrà a través de la 90.1FM i de lactual.cat,i també es podrà recuperar en format podcast a través del portal web de la ràdio i Spotify, plataforma en què s'integrarà a partir d'aquesta quarta temporada.

 

Des de Castellar repeteixen darrere dels micròfons Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, amb Salva Solé al control de tècnic. El magazín reprèn la marxa amb una clara voluntat informativa però també d'entreteniment, per compartir amb l'audiència tot allò que passa al territori a través dels seus protagonistes. Entrevistes, tertúlies d'actualitat, cultura de proximitat, entitats, sèries i cinema, literatura, emprenedora i TIC, gastronomia o salut, connexions en directe, música o esport local, són alguns dels ingredients que conformen el menú del Connectats. De fet, aquesta tarda a partir de les 17.30h, el castellarenc Jordi Casamada, CEO d'Accent Systems passarà pel programa per donar a conèixer el futur d'aquest clúster tecnològic, especialitzat en IoT, que treballa per a clients com Tesla o el Metro de Hong Kong.

 

‘Connectats’ està liderat per cugat.cat, amb la periodista Carme Reverte com a presentadora, i, a banda de Ràdio Castellar, s’elabora gràcies a la col·laboració de quatre emissores locals més que formen part de La Xarxa: El Prat Ràdio, Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa i Ràdio Ciutat de Badalona. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris