El primer Tast & chill out va funcionar molt bé - Quim Pascual
Torna el 'Tast & chill out'
Per Festa Major, la terrassa d'El Mirador acollirà diferents parades amb productes i platets a partir de les 20 hores
Cristina Domene
Després de la bona acollida que va tenir el primer Tast & chill Out de la Festa Major de l'any passat, enguany hi tornen, però amb la proposta millorada. Si en la primera edició, cada tast era temàtic, relacionat amb un producte (embotit, formatge o dolços), enguany, els organitzadors han volgut convertir la terrassa en un espai semblant al Mercat de la Princesa, a Barcelona, o al de San Miguel, a Madrid.
Així, divendres, dissabte i diumenge (de l'11 al 13 de setembre) trobarem diferents paradetes a la terrassa d'El Mirador, i cadascuna oferirà un tipus de producte i platet. "D'aquesta manera ens assegurem que hi hagi varietat i que tothom pugui escollir la tapa o el producte que més li vingui de gust", explica Marc Andreví, un dels organitzadors. Com no cal reserva prèvia, la rotació de persones serà major "i hi haurà menys possibilitats que la gent es quedi sense poder participar, com va passar l'any passat, que les places eres limitades".
A més del servei de bar, a la terrassa podrem escollir entre els embotits de Prat Torras, els platets i tapes d'El Racó de la Tapa i Peixos Marina, les postres de la Pastisseria Andreví i una barra de sushi, del Restaurant Sushi 21, de Sabadell. Només caldrà treure un tiquet prèviament.
Els sopars tindran lloc entre les 20 hores i les 23 hores, aproximadament, però la vetllada s'allargarà fins a la una de la matinada, amb música i servei de bar.
Dijous 10, també hi haurà sessió de Tast & chill out, però sense sopar. Els assistents només podran prendre una copa, això si, acompanyada de música i una bona panoràmica.
Els organitzadors són Comerç Castellar, Pastisseria Andreví, Peixos Marina, El Racó de la Tapa i Prat Torras, amb la col•laboració de Xoco-crep.