boscmagic 18 950x634_950x634
30/11/2021 Actualitat
Torna El Bosc Màgic del Pare Noel

Se celebrarà de l'1 al 23 de desembre a Can Juliana

Redacció

De l’1 al 23 de desembre, Can Juliana organitza una activitat de Nadal: El Bosc Màgic del Pare Noel. Es tracta d’una activitat familiar en què els nens i nenes tenen l’oportunitat de visitar el Pare Noel i conèixer els elfs, fer un taller amb ells i ajudar-los a preparar regals. Tot plegat, mentre fan una excursió plena de màgia pel bosc. Al final del camí, arriben a un refugi on el Pare Noel els està esperant per parlar amb ells i recollir-los les cartes. 


És realment un esdeveniment màgic en què les famílies senceres gaudeixen moltíssim. I, en un any, s’ha convertit en un dels esdeveniments més esperats de Nadal a Catalunya.


L’any passat va ser el primer any que es va celebrar i va ser un èxit rotund (malgrat la pandèmia). I aquest any les previsions dels organitzadors s’han tornat a sobrepassar, ja que en mig dia es van vendre les més de 9.000 entrades previstes. Hi assisteix gent de tot Catalunya, que ve expressament fins a Can Juliana per poder gaudir d’aquesta experiència. De fet, hi ha moltes famílies que, malauradament, s’han quedat sense entrada.


 IDEA DE LA FAMÍLIA LIGERO-BELMONTE
És un esdeveniment creat des de la modèstia de la família Ligero Belmonte, que dirigeixen el negoci de Can Juliana, i que l’any passat va decidir tirar endavant aquest projecte perquè les nenes i els nens poguessin gaudir de Nadal malgrat la pandèmia. Tot, des de la decoració, la construcció del refugi enmig del bosc, fins a la direcció dels actors que fan l’espectacle, està fet per ells. Fa mesos que hi treballen perquè aquest any sigui encara més sorprenent i màgic que l’anterior. 


És un espectacle familiar nadalenc ple de màgia que fa que els més petits (i també els grans!) surtin enlluernats i plens d’il·lusió.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris