IMG 2974_1440x961
Toltes Papallongues amb un dels integrants de La Dona del Sac || J. Clapés
09/02/2024 Actualitat
Toltes Papallongues convida a la gresca

L’acte dona el tret de sortida de Carnaval a Castellar, un cap de setmana de disfresses i de disbauxa, amb la companyia La Dona del Sac i el seu espectacle REMIX!

Jaume Clapés Solé

A dos quarts de sis de la tarda, la companyia La Dona del Sac ha començat a escalfar l'ambient a la plaça d’El Mirador, tot esperant l'arribada de Toltes Papallongues, el rei Carnestoltes de Castellar. A poc a poc, grans i petits amagats sota disfresses de superherois com Spiderman, alguns astronautes i conillets, pirates i princeses ben valentes i dracs i bombers entre d’altres, han omplert la plaça d’El Mirador per ballar i cantar mentre el rei Carnestoltes es preparava per fer la seva entrada triomfal. Per tots els que necessitaven recuperar energies, al quiosc de la plaça, la Regidoria de Cultura repartia coca i preses de xocolata negra i xocolata amb llet.


Una mica abans de les 6 de la tarda, Toltes Papallongues no ha pogut esperar més i ha saltat a la plaça d’El Mirador, per deixar-se afalagar pels castellarencs que l'esperaven amb impaciència. Papallongues ha convidat a tothom a gaudir d'aquest cap de setmana de disbauxa i de gresca, de disfresses i excessos, i a participar en totes les activitats que en el seu honor s'organitzen a la vila mentre ballava amb La Dona del Sac i tota la resta de castellarencs que eren allà.

Comparteix
M'agrada
Comentaris