WhatsApp Image 2023 09 19 at 10.02.02_1440x961
Débora Portillo, encarregada del nou local, a l’entrada del restaurant, al qual hi ha afegit el nom de la gallina. || CEDIDA
20/09/2023 Actualitat
La Taverna del Gall reobre apostant per la cuina catalana

Débora Portillo i Vicente Sierra s’han fet càrrec de l’emblemàtic local

Jordi Rius

La mítica i encisadora Taverna del Gall ha reobert les seves portes sota una nova direcció. El local, ubicat al carrer del Centre, incorpora al seu nom el de la Gallina “per fer-lo una mica més meu, soc la cuinera i d’alguna manera volia estar present”, assenyala Débora Portillo, que s’ha fet càrrec de l’establiment juntament amb el seu marit Vicente Sierra. “Tots dos som de Castellar, tenim el restaurant Masia Can Rovira de Sant Fost de Campsentelles i volíem tenir un local al lloc on vivim”, explica Portillo. Per això, quan es van assabentar que la Taverna del Gall estava tancada de seguida van posar tots els esforços per poder-la obrir de nou al públic.


El local ofereix esmorzars i dinars de dilluns a divendres i sopars de dijous a dissabte. “El nostre fort és la cuina catalana i el producte fresc”, constata la propietària i cuinera de l’establiment. Un exemple del menú que hi podem trobar un dia de cada dia pot ser l’esqueixada de bacallà, l’escalivada amb tonyina, crema de carbassó, albergínia farcida de marisc, escalopa milanesa Cordon Bleu o ous amb gamba a l’allet. Si la cuina és el fort de Portillo, el seu marit porta més de 20 anys treballant en el món de l’hosteleria com a cambrer en establiments com els restaurants Can Feu o Can Punyetes de Sabadell. 


La taverna és oberta des del passat 9 de setembre, dissabte de Festa Major, i l’acollida entre el veïnat “ha estat excepcional, volien una mica de vida al nucli antic”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris