Imatge d'arxiu de La Mola enfarinada
Imatge d'arxiu de La Mola enfarinada - Quico Sala
25/03/2020 Actualitat
Situació d'Alerta del pla NEUCAT

Hi ha risc de nevada a Castellar a partir d’aquesta nit i fins demà a les 18 hores

Cristina Domene

En base a les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha posat el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en situació d'Alerta. L’alerta a Castellar es concentra des d’aquesta nit a les 00 fins demà a les 18 hores.

“La intensitat de la nevada es preveu minsa, però ja estem activats. Hem de comptar que amb el confinament, la mobilitat no es veurà tan afectada”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva.

A partir d’aquesta tarda L’Ajuntament activarà els diferents equips que tenen per tirar sal: “Traurem tant el tractor de l’Ajuntament com el camió de l’ADF per fer tasques per les diferents urbanitzacions”, ha informat.

Demà la cota de neu oscil·larà entre els 400 i 600 metres en general, tot i que en moments de xàfec se situarà localment per sota. Seran ruixats dispersos i localment en forma de neu granulada. El llindar representatiu que es pot superar a nivell de Catalunya serà d'un gruix superior a 2 cm a cotes superior a 500 metres.

Comparteix
M'agrada
Comentaris