IMG 2032_1440x961
'Moviment inclusiu' impartit per David Dalmau | J. Clapés
27/11/2023 Actualitat
Un taller per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

Al llarg de la setmana s'aniran fent activitats

Jaume Clapés Solé

El taller "Moviment Inclusiu" ha estat una de les activitats programades per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional i s'ha dut a terme avui, dilluns 27, a la Sala Blava de l'Espai Tolrà.
 

Aquest taller, impartit per David Dalmau, ha tingut la participació de 23 persones. Dalmau ha destacat que els exercicis dissenyats estan pensats per ser accessibles per a tothom, independentment de la seva mobilitat. Aquest aspecte és especialment rellevant per a aquelles persones amb mobilitat reduïda, ja que, com destaca Dalmau, “és essencial que puguin veure que tenen la capacitat de realitzar exercicis físics i saber que tenen el seu espai per fer-los”

 

El taller ha ofert una combinació de diversos tipus d'exercicis, que van des de Txikung a pilates, Feldenkrais i estiraments més convencionals. Dalmau ha explicat l'estructura de la sessió, que ha iniciat amb exercicis de respiració per deixar enrere els problemes externs. Després, es ha passat al treball físic, sempre lligat a la respiració i la concentració. La sessió ha conclòs amb una fase de meditació, que Dalmau considera fonamental per relaxar la ment.
 

Dalmau afirma que “és molt important la connexió entre la ment, el cos i la respiració”. La durada total del taller ha sigut d'una hora, oferint als participants una experiència completa i equilibrada en termes d'activitat física i relaxació.

Comparteix
M'agrada
Comentaris