12 Roger Padros FOTO`2_1440x961
Jan Aygua, a l’esquerra, i Roger Padrós durant el concert improvisat / Carlos Lecegui
30/07/2021 Actualitat
Roger Padrós tanca el cicle de concerts ‘A la terrassa amb’

L’últim concert sorpresa d’aquesta proposta va tenir lloc a la terrassa d’El Racó del Mercat

Cristina Domene

El cantant i compositor Roger Padrós ha estat l’encarregat, junt amb l’artista Jan Aygua, de tancar l’espai musical que Ràdio Castellar està promovent aquest juliol a ‘A la terrassa amb’.


L’últim concert d’aquesta proposta va tenir lloc a la terrassa d’El Racó del Mercat. Acompanyats de les seves guitarres, Padrós i Aygua van delectar els clients que estaven al bar amb tres cançons “Digue’m”, “Aire” i “Porque”, tocades de manera improvisada, una actuació que va sorprendre i complaure el públic. El projecte de Roger Padrós neix en solitari, amb temes que escriu Padrós a piano i veu. “Però volia anar una passa més enllà i vaig buscar músics que s’han anat incorporant en el camí. El projecte està creixent molt ràpid, amb una banda amb una producció en directe construïda”. L’artista, que ja té publicat l’àlbum Mil más actua en solitari properament, ahir ho va fer a Sitges i aquest divendres a Calafat. Respecte l’experiència de dilluns “és nou i és guai. La reacció del públic ha estat súper. Però al final, estem aquí per poder pujar a un escenari després. És la manera de donar-nos veu i donar oportunitats a la gent i compartir el que fan”.

 


El Jan Aygua es va incorporar al projecte com a guitarrista i, com a productor musical, ha acabat produint el directe juntament amb el Roger: “Ara estem intentant fer un àlbum”. Per a ell la música ho és tot: “És la meva banda sonora. Estic tot el dia pensant en música, fent música, i també és teràpia”. Respecte l’experiència de cantar en l’espai musical de Ràdio Castellar, Aygua ha expressat que ha estat molt divertit: “No hi estem gens acostumats i fa molta comunitat, és més íntim que ser dalt de l’escenari”

Comparteix
M'agrada
Comentaris