El xef Carles Calsina va ser dilluns a la gala de lliurament que es va fer al centre de producció de la marca cervesera Mahou
El restaurant Garbí ha tornat a rebre per part de la Guía Michelín el 'Bib Gourmand 2023' per la seva excel·lent relació qualitat-preu. És el tercer any que revalida la distinció. Pel xef del restaurant, Carles Calsina, "la distinció és un plus afegit que fa que sigui reconeguda la trajectòria i mantenir la qualitat de l'establiment". A més del Garbí, hi ha 11 restaurants més de la comarca reconeguts amb la distinció.
L'acte de lliurament va tenir lloc dilluns al centre de producció de la marca cervesera Mahou, a Alovera (Guadalajara), la més sostenible i productiva d'Europa amb visita inclosa i tast de cerveses amb maridatge. La sala de cocció va ser l'escenari que va acollir els cuiners dels restaurants distingits.Un total de 237 restaurants de tot l'Estat i 38 de Portugal han rebut aquests reconeixements, dels quals 36 són noves incorporacions (29 de tot l'Estat i set portuguesos). Entre les comunidats autònomes que compten amb més establiments en aquesta classificació destaquen Catalunya i Andalusia, totes dues amb 36 restaurants.
Carles Calsina, amb el Bibendum, la mascota de la marca Michelin