10   antonia ferrer 25102015 mg 4185 2 65165_1440x961
L'Antònia Ferrer, al centre de la imatge, en una edició de les Resiolimpíades de Castellar
01/02/2023 Actualitat
Un record entranyable per l’Antònia Ferrer Voltà

La castellarenca residia des de fa anys a l'Obra Social Benèfica i havia estat una col·laboradora fidel de Ràdio Castellar i L'ACTUAL

Des de L'ACTUAL ens sumem al condol per la pèrdua de l’Antònia Ferrer Voltà, una gran i estimada col·laboradora de Ràdio Castellar i de L’Actual que ens va deixar el passat 26 de gener de 2023, a l’edat dels 99 anys. D’ella, en recordem la seva empenta, l’alegria, les ganes de xerrar, i sobretot, la seva especial afició per la poesia i, per extensió, per l’escriptura.

 

Vam tenir el goig de poder conversar amb l’Antònia en nombroses ocasions, un cop per setmana, quan la unitat mòbil de Ràdio Castellar es desplaçava a l’Obra Social Benèfica, on ella vivia ja feia anys, per fer una tertúlia amb avis i àvies del centre.

 

També vam comptar-la entre les finalistes dels Premis de Microrelats L’Actual en més d’una edició celebrada a Castellar, i també vam conèixer amb orgull l’accèssit que li van entregar a la 38a edició dels Jocs Florals de la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès. En alguna ocasió, fins i tot va enviar  alguna poesia a la ràdio que tan estimava i fins fa pocs mesos era una habitual de la secció de Cartes on explicava les activitats que anaven fent a l'OSB.

 

Ha deixat una empremta gran entre els qui la vam tractar, dona generosa i plena d'energia.

Comparteix
M'agrada
Comentaris