Dia de la ràdio web_950x634
Programa especial del Connectats a la Biblioteca Municipal
13/02/2024 Actualitat
Programa amb públic a la Biblioteca per celebrar el Dia Mundial de la ràdio

Aquest dimecres, de 16 a 18 h, l’emissora farà en un acte obert al públic, un especial del programa ‘Connectats’ amb el periodista de Rac 1 Xavi Bundó i l'actuació del finalista del Benidorm Fest Roger Padrós

Ràdio Castellar, en col·laboració amb la Biblioteca Municipal Antoni Tort, farà un programa especial obert al públic per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio i el centenari de la primera emissió de ràdio a Catalunya. La cita serà dimecres, 14 de febrer, de 16 a 18 hores, a la nova sala d’estudis de la biblioteca, on es farà en directe un programa especial del magazín Connectats, espai que s’emet a la tarda a l’emissora municipal i que és una coproducció de La Xarxa amb Ràdio Sabadell, Cugat Mèdia, Ràdio Municipal de Terrassa, El Prat Ràdio i Ràdio Ciutat de Badalona.


El programa serà obert al públic i oferirà uns continguts molt especials per fer gaudir els assistents d’una bona estona de ràdio en viu i en directe. Entre els convidats que hi seran presents, el programa comptarà amb el periodista i presentador Xavier Bundó, des de fa anys una de les veus de referència de RAC 1 a través del seu matinal de cap de setmana Via Lliure. Bundó farà de padrí d’aquesta trobada radiofònica a Castellar del Vallès i compartirà amb els assistents i l’audiència la seva trajectòria professional i algunes històries al voltant del mitjà radiofònic com a referent d’una de les emissores catalanes més importants. 


La festa del Dia Mundial de la Ràdio també tindrà un plat musical ben sucós. El cantant vallesà Roger Padrós, que acaba de competir fa uns dies al Benidorm Fest cercant un bitllet per a Eurovisión, ens vindrà a visitar amb el seu piano elèctric per oferir-nos algunes de les millors cançons del seu repertori, incloent el seu èxit “El temps”.


Centenari de la ràdio a Catalunya
La trobada radiofònica també oferirà un espai per parlar del centenari de la primera emissió a Catalunya –que va tenir lloc el novembre de 1924 gràcies a la predecessora de Ràdio Barcelona i la Cadena Ser–. El programa comptarà amb la presència d’algunes de les dones pioneres de la ràdio catalana, que ens oferiran els seus records i testimonis en una tertúlia entranyable. A més, totes les emissores implicades en la coproducció explicaran els orígens de les seves ràdios locals.
Ràdio Castellar ofereix el magazín Connectats des de la temporada 2017-2018, una coproducció amb algunes de les emissores municipals capdavanteres de les comarques barcelonines. El programa el presenta la veterana periodista Carme Reverte i també compta amb les aportacions de periodistes de l’emissora municipal com Rocío Gómez i Jaume Clapers i amb la col·laboració especial del també periodista Guillem Plans.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris