atuquethafet_617x412
Campanya de recaptació de diners a 'Go fund me'
26/10/2020 Actualitat
La plataforma 'A tu què t’ha fet?' inicia una campanya de recollida de diners

La recaptació es destinarà a subvencionar les despeses legals que suposa la contractació d’una advocada

C. D.

La plataforma anònima A tu què t’ha fet? sorgida a Instagram per denunciar un presumpte cas d’assetjament sexual per part d’un docent de l’INS Castellar ha iniciat una campanya de recollida de diners per poder subvencionar les despeses legals que suposa la contractació d’una advocada. L’objectiu és aconseguir 10.285 euros a través de donacions particulars a la plataforma Go fund me.

 

El col·lectiu ha decidit no disposar d’una advocada d’ofici “perquè el tema és sensible i necessitàvem una persona formada i sensibilitzada, amb experiència i bon acompanyament”, segons han informat a L’Actual.

 

El grup ha detallat que cada noia representada suposa 200 euros. “Vam fer un càlcul de 10.285 €, que suposa representar 10 noies. Encara hem de parlar quina és la via més ràpida i efectiva per fer la denúncia. Volem recalcar que tota agressió viscuda, des de verbal fins a física, és igual de vàlida, ja que moltes afectades podien sentir que un comentari no és un fet prou greu, però sí que ho és, en primer lloc perquè parlem de menors d'edat, i en segon lloc perquè es tracta d'un professor”.

 

A banda de les contribucions particulars que s’estan fent a Go fund me, també estan buscant altres fonts de finançament: “Estem contactant amb partits polítics, ja que tenen pressupostos d'igualtat”.

 

 @atuquethafet_ anima tothom a contribuir en el micromecenatge i, en cas de no poder fer una aportació econòmica, a fer-ne difusió. A data de 26 d’octubre la campanya ha recaptat 818 euros.


 

Comparteix
M'agrada
Comentaris