bona 2_617x412
Laura Llobet, dimarts passat, a la inauguració del curs de L'Aula - R.G.
03/10/2019 Actualitat
Per l’envelliment actiu i saludable

La doctora Laura Llobet va inaugurar dimarts passat el nou curs de L’Aula

El tret de sortida del nou curs de L’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran va tenir lloc dimarts passat a L’Auditori Municipal Miquel Pont. La doctora Laura Llobet, de l’Àrea Bàsica de Salut de la vila, va ser l’encarregada d’inaugurar l’edició d’enguany amb una conferència sobre l’envelliment actiu i saludable.

 

Abans de la xerrada, però, es va dur a terme un homenatge als socis més veterans que durant el 2019 han fet 90 anys. En aquesta ocasió, Lluís Carrera i Josep Colell, van rebre el reconeixement de la Junta Directiva i de tots els socis de L’Aula, a través d’un ram de flors i d’un obsequi amb el logotip de l’entitat. El vicepresident de L’Aula, Ramon Juliana, va ser el mestre de cerimònies de la inauguració i va avançar el programa d’activitats que ompliran el primer trimestre de L’Aula, i va cedir el testimoni a Laura Llobet, per obrir la conferència inaugural.

 

Així, la metgessa de família del CAP de Castellar i coordinadora de l’Àrea Bàsica de Salut, va protagonitzar la ponència ‘Fer-se gran a Castellar del Vallès’. Llobet, en clau positiva, va aportar la seva experiència en l’àmbit sanitari i va oferir consells i pautes que contribueixen a fomentar un envelliment saludable. La doctora també va tractar problemes habituals d’aquest col·lectiu com ara l’automedicació i la polimedicació, i va detallar alguns dels avenços tecnològics que incidiran de manera directa en la medicina.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris