04  Pepe Leiva congrés_1440x961
Pepe Leiva, al centre, enmig d’altres secretaris de la Federació del PSC del Vallès. || CEDIDA
08/07/2024 Actualitat
Pepe Leiva, secretari de polítiques públiques del nou PSC a la comarca

Ignasi Giménez, nou conseller nacional, i  Rubén Peñalver, secretari de finances

Jordi Rius

El primer secretari del PSC de Castellar del Vallès, Pepe Leiva, ha resultat escollit secretari de l’àrea de polítiques públiques de la nova Federació del Vallès Occidental del PSC, resultant de la fusió de les federacions del Vallès Oest i Vallès Occidental Sud. La unificació es va fer efectiva divendres passat en el marc d’un congrés que es va celebrar divendres passat a Cerdanyola.


 “Amb la unió intentem donar resposta des de l’organització política al territori. Abans la federació estava partida en dos per un tema històric i  no tenia gaire sentit mantenir aquesta separació. Hem intentat potenciar el partit amb la fusió”, explica Leiva. La nova Federació del Vallès Occidental és una de les més importants del partit quant a militants. La cloenda del congrés d’unificació va comptar amb la intervenció del primer secretari del PSC, Salvador Illa.


L’alcalde de Castellar va ser escollit com un dels 19 consellers nacionals. De l'àrea que portarà Pepe Leiva dependran set o vuit secretaries adscrites directament  a polítiques públiques com educació, salut, treball i indústria o cultura. 


La nova executiva del PSC Vallès Occidental, presidida  pel primer secretari i diputat Paco Aranda, s’estructura en tres grans àrees: institucional, municipal i polítiques públiques. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de Castellar, Rubén Peñalver, s’incorpora a l’executiva com a secretari de finances. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris