paucastellvi 01_1440x961
Pau Castellví en una intervenció a la sessió plenària de l'Ajuntament de Castellar / R. G. 
02/08/2022 Actualitat
Pau Castellví no repetirà com a alcaldable de Junts per Castellar

La formació política donarà a conèixer al setembre la nova candidatura ja presentada

Cristina Domene

Pau Castellví, portaveu de Junts per Castellar i regidor a l'Ajuntament, ha anunciat que no optarà a la reelecció com a alcaldable de JxC a les eleccions municipals de 2023. "En unes circumstàncies com les actuals he cregut oportú fer un pas dins d'una nova etapa de la meva vida. La il·lusió amb què em vaig presentar el 2019 ara mateix no està al mateix nivell, fruit del desgast de l'activitat política. He volgut ser coherent amb mi mateix. Això no impedeix que el meu compromís amb el poble de Castellar serà ferm i vigent fins esgotar el mandat el maig de 2023", ha expressat Castellví en declaracions a L'Actual.


Castellví considera que el pas d'una persona per la representació política ha de ser limitat en el temps, però que continuarà al servei de Castellar pel que calgui "perquè no necessito cobrar una compensació de l'Ajuntament per fer-ho".

Respecte qui serà el proper o propera alcaldable, Castellví assegura que ja hi ha una candidatura presentada, amb el seu suport, i que es donarà a conèixer al setembre, "quan els afiliats de Junts a Castellar la ratifiquen, si és que ho fan, a través de primàries".


El seu camí a partir del 2023, després d'acomplir un mandat com a regidor a l'Ajuntament de Castellar, serà un altre però en la mateixa direcció. "Fa un temps que estic construint un projecte professional com a coach, mentor i consultor en l'acompanyament de persones líders amb diverses capacitats i en diferents àmbits".
 

Llicenciat en Ciències Polítiques, Relacions Internacionals i Desenvolupament Social i Econòmic per la Universitat d'Utrecht (Països Baixos) i Màster en Filosofia i Polítiques Públiques a la London School of Economics va encapçalar la candidatura del projecte polític de Junts el 2019, obtenint dos regidors per a la seva agrupació.

 

El regidor va fer pública la seva renúncia ahir, 1 d’agost, a través una carta compartida a través de les seves xarxes socials.

Comparteix
M'agrada
Comentaris