marihuana_800x534
Detall de la droga confiscada a les naus del polígon || Policia Nacional
10/05/2024 Actualitat
Operació policial al polígon contra la producció de marihuana indoor

La Policia Nacional i la Policia Local de Castellar del Vallès detenen nou persones d'una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Castellar del Vallès, ha detingut nou membres d'un grup criminal, dels quals tres van ingressar a presó, dedicat a la producció de marihuana indoor, dins de dues naus industrials al polígon de Castellar del Vallès, confiscant un total de 2.111 plantes de marihuana i 260 quils de cabdells.

 

La investigació va arrencar arran de la denúncia presentada per la companyia elèctrica en detectar un ús fraudulent d’energia. Després de diverses indagacions es van realitzar dos registres a les esmentades naus del polígon del Pla de la Bruguera on van ser trobada la droga. Els detinguts van ser posats a disposició de l'autoritat judicial competent, decretant-se la presó per a tres d'ells.

 

La investigació ha estat portada per la Comissaria Local de Sabadell de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Castellar del Vallès. A més, van comptar amb la col·laboració del grup de Sistemes Especials (drones) d'aquesta Jefatura Superior de Policia.

Comparteix
M'agrada
Comentaris