capturada n_950x634
Raül Calàbria, el quart per l'esquerra,  a l'hora de recollir el premi Ondas
23/11/2023 Actualitat
Un Ondas amb accent castellarenc

Raül Calàbria és el director de continguts de Kosmos Studios, l’artífex de La Kings League a Twitch que va rebre el premi al millor programa d’entreteniment

Redacció

L’espectacle de la Kings League a Twitch va rebre ahir el Premi Ondas al millor programa d’entreteniment a la gala que Ràdio Barcelona de la Cadena Ser va celebrar al Gran Teatre de Liceu.  El castellarenc Raül Calàbria, director de continguts de Kosmos Studios, l’empresa que organitza la Kings League, va pujar a l’escenari juntament amb personal de l’empresa i presidents dels clubs participants a la lliga. El jurat dels premis va valorar  “la capacitat de reinventar les regles de  l’entreteniment a través d’un nou univers esportiu i aconseguir així conquerir nous públics”.

 

De fet, l’espectacle de la final four de la Kings League de Gerard Piqué que va omplir l’Spotify Camp Nou amb més de 92.000 espectadors va ser una de les grans fites de Kosmos Studios amb la participació de jugadors de categories inferiors, exjugadors famosos ara streamers com el Kun Agüero i streamers com Ibai Llanos i que compta amb més de 2 milions d’espectadors a Twitch, YouTube i TikTok.

Comparteix
M'agrada
Comentaris