En clau de vi_1440x961
Juanjo Hernández i Rosa Estévez -amb la samarreta del local- a la inauguració. || CEDIDA
07/06/2023 Actualitat
Obre En clau de vi, el primer ‘wine bar’ de Castellar

El local disposa d’una àmplia selecció de vins i de tapes per acompanyar

Jordi Rius

Dissabte passat, va obrir les seves portes a l’avinguda Sant Esteve, 36 el wine bar En clau de vi. El seu responsable, Juanjo Hernández, ha explicat que wine bar “és un local especialitzat en vins amb moltes referències per a servir en copa o per fer una ampolla sencera o per emportar-te-la a casa a un preu més reduït”. En aquests moments, “tenim l’opció de servir 20 vins a copes i això anirà variant cada setmana segons vagin entrant novetats i el client pugui tastat coses noves”. L’establiment ha arrencat amb una carta de 50 vins, el 80% dels quals són catalans.


 Hernández, que és natural de Berga, ja va tenir un local semblant a la capital del Berguedà durant uns vuit anys. Després de treballar com a cap de cuina i de gestionar personal i  compres en diferents establiments, va veure que “a Castellar -on hi viu des de fa cinc anys- hi havia una mancança d’un local d’aquestes característiques, on poder fer una copa de vi”, constata el propietari de l’establiment. A més, hi ha la possibilitat de fer unes tapes d’elaboració pròpia per acompanyar i compartir “perquè és un local petitet amb taules molt reduïdes i el més àgil és compartir-les”.


La música també és un element important d’En clau de vi . “Hem buscat que hi hagi un so adequat, no ha de ser un bar musical quant al volum . Aquest ha de ser un lloc on gaudeixis de la música més adient, tipus jazz o blues”.


L’establiment estarà obert de dimecres a dissabte de 10 a 14 h i de 18 a 24 h mentre que el diumenge obrirà d’11 a 14 h.  Tot i no ser un establiment  per fer menús, obrir els matins  “ens permet atendre els comercials, fer comandes i preparar les elaboracions de les nostres tapes”, apunta Hernández. El responsable d’En clau de vi considera que a la tarda és “quan realment ha de funcionar el local, quan la gent acabi de treballar i pensi d’anr a fer una copa de vi amb companys de feina o amb amics”. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris