A7R09859 2_1440x961
Una jove usuària de l'autobús de la línia C1 Quim Pascual
20/01/2023 Actualitat
Oberta la convocatòria de beques al transport per motius d'estudis

La quantia de la subvenció serà de 80 € quan el desplaçament es faci al municipi de Sabadell i de 105,20 € quan el desplaçament es porti a terme a altres municipis

Redacció

Fins al 31 de gener es pot sol·licitar la concessió de subvencions per facilitar el desplaçament a centres educatius situats fora del municipi per cursar programes de formació i inserció, cicles formatius de grau mitjà o superior, d’especialitats que no s’ofereixin al municipi, o estudis universitaris. Aquests ajuts els poden sol·licitar els joves nascuts entre els anys 1997 i 2007, inclusivament, que estiguin empadronats al municipi de Castellar del Vallès com a mínim dotze mesos abans de sol·licitar la subvenció.


La quantia de la subvenció serà de 80 € quan el desplaçament es faci al municipi de Sabadell i de 105,20 € quan el desplaçament es porti a terme a altres municipis. Aquests imports corresponen a les tarifes d’una T-Jove d’una i dues zones, respectivament, un títol per a joves menors de 25 anys que es pot utilitzar de manera il·limitada durant 90 dies consecutius. La concessió s’efectuarà mitjançant un règim de competència no competitiva, cosa que significa que hi accediran totes les persones que presentin la sol·licitud i que compleixin els requisits. El consistori destinarà enguany a aquesta subvenció un total de 50.000 euros. 


Les sol·licituds dels ajuts es podran formalitzar de forma telemàtica a la seu electrònica del web municipal. Per fer-ho, caldrà disposar de certificat o identificació digital. Les persones que no en tinguin, poden obtenir fàcilment l’idCAT Mòbil des de casa al web idcatmobil.seu.cat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris