24/11/2021 Actualitat
Nova oferta de cursos a l'institut Les Garberes

S'ha organitzat, en col·laboració amb L'Era, dos cursos: un de dibuix de jardins i paisatges i un altre de sabons artesans amb ingredients naturals

Redacció

L’Institut de Jardineria i agricultura Les Garberes i l’Era, espai de recursos agroecològics, organitzen durant tot el mes de desembre dos cursos: un de dibuix de jardins i paisatges i un altre de sabons artesans amb ingredients naturals.
Quant al curs de dibuix, que es farà els dies 2,9, 14, 16 i 21 de desembre de 16 a 20 h al mateix institut, es tracta d’un curs d’iniciació en la representació plàstica com a eina del projecte del jardí o paisatge. El curs, adreçat a tècnics municipals, estudiants, professionals i aficionats, permetrà conèixer tècniques bàsiques de representació de jardins mitjançant tècniques com llapis, llapis de color, bolígraf, tinta i aquarel·la. El preu del curs és de 230 euros, encara que hi ha preus especials.


L’altre curs, el de sabons artesans amb ingredients naturals, es farà de 17 a 20 h al mateix institut, els dies 13 i 20 de desembre. Al curs, de 55 euros, s’elaboraran productes per a la higiene personal i de la llar amb les pròpies mans. Al taller es farà una immersió sabonera: des dels sabons per a la neteja de la roba i la higiene de la llar fins als xampús i pastilles per a la higiene personal.   

Comparteix
M'agrada
Comentaris