WhatsApp Image 2023 11 20 at 13.46.25_950x634
Els alumnes participants de 9a jornada esportiva escolar a les pistes d'atletisme. || I. ROCHE
20/11/2023 Actualitat
Nova edició de la Jornada Esportiva escolar

Uns 265 alumnes de 6è de primària dels centres escolars de Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall han pres part en aquesta iniciativa

Redacció

Uns 265 alumnes de 6è de primària dels centres escolars de Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall han participat aquest matí en la novena edició de la Jornada Esportiva escolar. Les pistes municipals d'atletisme han estat de nou l'escenari d'aquesta iniciativa que té per objectiu que els alumnes dels diferents centres gaudeixin d'una estona de convivència, cooperació i esport.

 

Els nois i noies s'han distribuït en equips integrats per alumnes de totes les escoles participants per fer les proves programades, de 20 minuts de durada i que no tenen caire competitiu: colpbol, pedra, paper i tisora, mocador sonat, pitxi peu per parelles, tres en ratlla relleus i caçar bolets.

 

L’activitat, organitzada pel grup de treball d'especialistes d'educació física del Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació de l’Ajuntament de Castellar, s’ha avançat al primer trimestre del calendari escolar per evitar les altes temperatures del tercer trimestre, quan se celebrava fins ara.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris