A7R06309_1440x961
Aquest era l'ambient en un dels establiments participants al CorreTapa de l'any passat Quim Pascual
01/06/2023 Actualitat
Nova edició del CorreTapa

Per segon any consecutiu, aquesta festa gastronòmica que es farà entre el 14 i el 17 de juny, preveu la quota de participació gratuïta per als restaurants, múltiples premis i una festa de cloenda

Jordi Rius

Castellar del Vallès celebrarà la 7a edició del CorreTapa del dimecres 14 al dissabte 17 de juny amb un format gairebé calcat al de l’edició del 2022, després de l’èxit assolit tant pel que fa al nombre d’establiments participants (una vintena) com al  nombre de tapes servides, més de 12.200.


Així, durant els quatre dies de CorreTapa, tothom qui ho desitgi podrà visitar els diferents establiments gastronòmics del nucli urbà per degustar les propostes culinàries respectives, acompanyades d’una beguda per un preu de 4 euros. Els establiments participants en aquesta festa gastronòmica disposaran d’un espai a l’exterior de cada local. Així, per tal d’evitar aglomeracions dins dels recintes, els locals disposaran d’un espai de terrassa a la via pública, delimitat i facilitat per l’Ajuntament, hàbil durant els dies de CorreTapa Castellar 2023. 


L’horari del CorreTapa  es torna a limitar enguany a la tarda-vespre dels quatre dies consecutius, de dimecres a dissabte, de manera que cada local participant establirà el seu horari concret a partir de les 19 hores.
La iniciativa aquest any també premiarà la participació de la ciutadania, així com l’adhesió dels establiments participants, a través de concursos i diferents premis. D’una banda, es tornarà a fer el clàssic sorteig d’entre totes les butlletes dipositades a les urnes que es trobaran als establiments participants. Per tal que aquestes butlletes siguin vàlides, caldrà aconseguir fins a cinc segells d’establiments diferents, omplir correctament la casella de les dades personals i votar la millor tapa 2023. D’entre totes les butlletes vàlides se sortejarà un àpat per a dues persones per valor de 60 € a bescanviar en qualsevol dels establiments que participaran en aquesta edició. D’altra banda, les diferents propostes dels establiments gastronòmics podran optar a dos grans premis: el Premi Guanyador CorreTapa Castellar 2023 i el Premi Popular 2023. En el primer cas, un jurat format per persones professionals i/o vinculades al sector de la restauració, no participants en l’edició d’enguany, determinaran el premi a partir de la mitjana de puntuacions de diverses categories. A les puntuacions dels membres del jurat, se sumarà un quart vot que correspondrà a la votació popular. Finalment, el premi popular resultarà de la mitjana de tots els vots emesos pels clients que tastin les tapes, a través de les butlletes dipositades a les urnes.


Com el del 2022, el CorreTapa 2023 celebrarà una festa de cloenda un cop finalitzada l’edició, dimecres 28 de juny, a les 19 hores, a la Terrassa d’El Mirador amb el lliurament de premis serà gratuïta.
Tots els establiments gastronòmics de Castellar del Vallès interessats a participar en el CorreTapa Castellar 2023 poden adreçar-se al correu electrònic comunicacio@ielou.cat o trucar al 93 707 00 97.  Per tal d’incentivar la participació en l’activitat, l’adhesió a la iniciativa dels bars i restaurants locals serà gratuïta. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris