WhatsApp Image 2023 03 30 at 10.30.39 (4)_950x634
La nova àrea de jocs infantils de la plaça Miquel Pont a Sant Feliu del Racó
30/03/2023 Actualitat
Nova àrea de jocs infantils i nova zona de parkour

Són dues actuacions proposades pels consells d’Infants i Adolescents del municipi: a la plaça de Miquel Pont de Sant Feliu del Racó i una nova zona de parkour al costat de l’Skate Park del Pla de la Bruguera.
 

Redacció

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha executat recentment dues actuacions proposades pels consells d’Infants i Adolescents del municipi. D’una banda s’han instal·lat jocs infantils a la plaça de Miquel Pont de Sant Feliu del Racó i, de l’altra, s’ha generat una nova zona de parkour al costat de l’Skate Park del Pla de la Bruguera.


Pel que fa a la primera actuació, s’ha creat un espai de jocs nou a la plaça, que es troba situada a l’entrada del nucli de Sant Feliu del Racó. La fusta és el denominador comú dels elements lúdics, amb diversos jocs de troncs i equilibris i un sorral. La instal·lació s’ha dut a terme amb càrrec als pressupostos participatius, ja que va ser una de les propostes escollides a l’edició de 2021 que va dur a terme el Consell d’Infants.


D’altra banda, Castellar compta per primera vegada amb un circuit de parkour que inclou diversos obstacles, barreres i petits murs que permeten realitzar aquesta disciplina esportiva. L’actuació s’ha dut a terme a proposta del Consell d’Adolescents de la vila.

 

IMG 20230329 184848

El circuit de parkour, al costat de l'Skate Park


El parkour, o art del desplaçament, és una disciplina que consisteix a desplaçar-se pel medi urbà o natural superant els obstacles que es presenten en el camí (tanques, murs, espais buits...) de la forma més fluida i eficient possible, i fent servir únicament el cos per realitzar diferents moviments (salts, passatanques, escalada, etc.). Amb la generació d’aquest espai, just al costat de l’Skate Park, es consolida aquesta zona com a espai de lleure i esport a l’aire lliure adreçat al públic jove.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris