20231018 105411_1440x961
Mariana Morán, la propietària de l’establiment Mariana Bakery, dimecres de la setmana passada. || J. R.
24/10/2023 Actualitat
Un nou concepte de granja

Mariana Bakery té un obrador amb tallers de cuina per a nens

El que va començar sent una sortida professional després del confinament provocat per la Covid-19 ha esdevingut un negoci.  Mariana Morán, més coneguda per les seves creacions  com Mariana Bakery, acaba d’obrir un obrador-granja al carrer Doctor Pujol, 9, sota el paraigua d’un nou concepte: “Ja feia pastissos per encàrrec i em venia de gust tenir un local on la gent pogués degustar tot el que faig”.


Uruguaiana de naixement, fa uns deu anys que viu a Castellar. Tot i ser llicenciada en educació física, i després de fer algunes classes particulars a domicilis, es va decantar per la cuina com a opció professional, aprofitant també el bagatge culinari de la seva família i el suport de la seva mare Ana María. “A la botiga es pot tastar alguna cosa de l’Uruguai com els ‘alfajores’ o les mitges llunes però m’agrada fer coses de qualsevol lloc del món com cookies o com la forneria japonesa. Vull fer alguna cosa diferent al que hi ha a la vila”.


Però, sens dubte, uns dels grans trets diferenciadors de l’establiment és que cada dimarts i dimecres a la tarda es fan tallers de cuina per a nens a l’obrador “amb propostes dolces i salades”, que van començar la setmana passada. La intenció de Morán és tenir cada dia als tallers uns vuit nens i nenes, “un nombre ideal per  a seguir les classes”. A cada taller es fa una recepta, s’elabora a l’obrador i cada alumne s’emporta un tros del que s’ha cuinat a casa. “Volem que els nens ens diguin què és el que més els agrada”, apunta  la Mariana.


La pastissera s’està trobant amb el cas que la gent “m’està demanant fer cursos monogràfics d’un dia puntual, per exemple per fer el sopar  a l’obrador”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris