Truck Park Castellar del Vallès CIMALSA_950x634
Entrada al Truck Park Castellar del Vallès ubicat al polígon del Pla de la Bruguera || CIMALSA
20/06/2024 Actualitat
Nou canal de contractació i pagament al pàrquing de camions del Pla de la Bruguera

A través de l’aplicació Travis els transportistes poden conèixer en temps real la disponibilitat, fer la reserva i el pagament de la instal·lació

L’aparcament de camions ubicat al polígon del Pla de la Bruguera gestionat per CIMALSA, empresa pública de la Generalitat especialitzada en transport i logística, ofereix un nou canal de contractació i pagament de les places d’aparcament a través de l’aplicació Travis. Es tracta d’un nou sistema, més àgil i especialment útil per als conductors en ruta, que permet poder reservar la plaça d’aparcament  a distància a través de l’aplicació, amb la informació en temps real de les places disponibles. També, en el moment de fer la reserva, es pot fer el pagament de la mateixa amb targetes de crèdit i de dèbit.

 

Ubicat al polígon industrial Pla de la Bruguera, segons expliquen des de CIMALSA, el Truck Park de Castellar del Vallès dona resposta “a la necessitat d'espais condicionats i segurs per a l'estacionament de vehicles pesants, fet que permet alliberar el nucli urbà del trànsit de camions i canalitza la circulació de vehicles pesants a les àrees industrials”.

 

Fruit d’un acord entre l’Ajuntament de Castellar del Vallès, la Generalitat de Catalunya i CIMALSA, en qualitat de gestor, disposa d’un total de 126 places destinades a l’aparcament de vehicles pesants de fins a 17 metres en una parcel·la de 15.400 m² des de fa ja més d’una dècada. Es tracta d’un espai segur, delimitat per una tanca perimetral, càmeres de videovigilància i seguretat les 24 hores del dia. A més, també ofereix un punt de subministrament de carburant de gasoil de tipus A i AdBlue, disponible tant per als abonats del recinte com per al públic en general.

 

En el següent enllaç els transportistes interessats en aquest nou servei poden donar-se d’alta i tenir accés a la resta de beneficis de l’aparcament: tuit.cat/J05ur.

Comparteix
M'agrada
Comentaris