encesa llum portada_617x412
Els nens i nenes han cantat el compte enrere per encendre l’arbre de la plaça del Mercat / Q. Pascual
29/11/2019 Actualitat
Ja és Nadal!

Els llums que engalanen els carrers i les places de la vila s'han encès aquest vespre

Cristina Domene

Castellar ja està preparada per rebre el Nadal. Llums, arbres, esferes, llaços, cortines i fins i tot, sostres de llum, il·luminen els carrers i places de la vila creant una atmosfera màgica.
L'expectació un quart d'hora abans de les 20 h. era total. La plaça d'El Mercat i la barana de la plaça d'El Mirador es trobaven plenes de castellarenques i castellarencs, més de 300 persones que volien participar del compte enrere que donaria pas a l'encesa dels llums i del nou arbre que presideix la plaça. Enguany, un arbre artificial amb una estructura il·luminada de cinc metres d'alçada.

 


Abans, però, calia avivar l'ambient. I per fer-ho, res millor que les veus i la música que han posat els alumnes de l'escola Municipal de Música Torre Balada a dues nadales.


Just després de les actuacions han pujat dalt de l'escenari el president de Comerç Castellar, Toni Santos, la presidenta dels paradistes d'El Mercat Municipal, Àngels Ramírez i l'alcalde de la vila, Ignasi Giménez.

 

Més de 300 persones s’han aplegat a la plaça per viure en directe l’encesa dels llums de Nadal / Q. Pascual

Més de 300 persones s’han aplegat a la plaça per viure en directe l’encesa dels llums de Nadal / Q. Pascual


Santos ha volgut agrair, de part de tots els comerciants, que els vilatans s'impliquin amb el comerç local: "Creiem que és bo mantenir les tradicions i no deixar-les perdre. És per això que un any més, volem omplir de llum el Nadal amb aquest arbre de la plaça del Mercat per expressar el nostre agraïment a totes les persones que doneu vida als comerços de la nostra vila. Amb aquest símbol us entreguem una postal de Nadal per desitjar-vos unes bones festes".


Ramírez ha posat el punt més emotiu dels parlaments recordant que el més important és que tots siguem a la taula: "No importa què tenim per sopar o per dinar els dies de Nadal, si és rap o si és cabrit o si tenim o no plàteres plenes de torrons i polvorons. A quasi totes les famílies, per desgràcia, hi ha una cadira buida d'un ésser estimat, hem d'aconseguir que els que estem, hi estiguem en pau i harmonia".


L'alcalde, abans de convidar a pujar a l'escenari als infants per fer el compte enrere, ha volgut destacar que tenim uns comerciants fantàstics. "Aquestes festes de Nadal hem de ser capaços de fer poble, d'apostar pel comerç local, comprar a Castellar, perquè un poble sense botigues és un poble mort".


3,2,1... Ja és Nadal!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris