IMG 2254_1440x961
Els primers passatgers del trenet de la Fira de Nadal. || A. LLOR
01/12/2023 Actualitat
El Nadal s'instal·la a la Fira

El trenet amb parades a l'Espai Tolrà, plaça Catalunya i plaça d'El Mirador ha estat el principal atractiu d'aquestes primeres hores

Jordi Rius

No està sent una tarda agradable pel que fa al clima. Ratxes de vent i un fred gairebé polar no conviden a passejar pels carrers. Tot i això, Comerç Castellar ha arrencat la seva Fira de Nadal a la plaça de la Fàbrica Nova amb uns 25 expositors. Des de plantes,torrons, artesania, tès fins a espais de degustació o atraccions... Hi ha molt per veure en aquesta fira, que l'entitat comercial ha volgut fer més gran i de tres dies de durada per empapar bé el municipi de Nadal.

 

 

IMG 2225

Una de les parades amb plantes de Nadal. || A. LLOR

 

Sens dubte, el gran atractiu d'aquestes primeres hores  és el trenet amb parades a l'Espai Tolrà, plaça Catalunya i plaça d'El Mirador. Les famílies s'afanyaven a pujar i fer el recorregut fins al centre i després tornar cap a la Fira. El tren de Nadal ha funcionat tota la tarda i els visitants també poden escriure el seu desig i alimentar el tió de Comerç Castellar.

 Dissabte 2 a les 12 del migdia, Espai Art representarà el Conte de Nadal de Charles Dickens. Dissabte a la tarda es podrà presenciar l’espectacle Fades de llum en dos passis: a les 18  i a les 19.30 h. També dissabte i diumenge , entre les 16 i les 21 h, el recinte de la Fira de Nadal rebrà la visita del Patge Gregori, que repartirà cartes i piruletes. Finalment, també dissabte (entre les 17 i 19 h ) i diumenge (entre les 11 i les 13 h) s’instal·larà una carpa amb el Pare Noel i els elfs. Per entrar a la carpa, s’han de pagar 2 euros.


 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris