06   santa cecilia_1440x961
Els familiars i tot l’alumnat canten plegats la cançó de l’escola, com a cloenda del projecte / C. D. 
23/11/2022 Actualitat
La música també es viu a casa

L’escola El Sol i La Lluna conviden les famílies a classe perquè toquin diversos instruments amb motiu de Santa Cecília

Cristina Domene

Per celebrar el Dia de la Música, Santa Cecília, l’escola El Sol i La Lluna preparen cada any una temàtica diferent. L’any passat van anomenar la jornada Batecs i van treballar la percussió amb la col·laboració del Tucantan Drums. Enguany, han portat a terme el projecte La música que es viu a casa: “Volíem vincular-ho amb les famílies, com se sent i com es viu la música a casa i ara que pot entrar més gent a l’escola, després de la pandèmia, volíem que poguessin intervenir les famílies encara una mica més en el dia a dia de l’escola”, va explicar Glòria Rincón, directora del centre.

 

Durant el matí de dimarts, pares, mares i avis van passar per diferents grups-classe amb els seus instruments per explicar la seva relació amb la música i la història amb aquell instrument i respondre les preguntes dels alumnes. “La resposta ha estat fantàstica. Hi ha hagut moltes famílies que s’han mostrat voluntàries i amb la cara de satisfacció que hem vist dels alumnes, està tot dit”.

 

La cloenda del Dia de la Música es va fer a la tarda a la pista de bàsquet de l’escola. Els familiars van tocar un tema de The Beatles en comú i després tots plegats, amb música en directe, van cantar la cançó de l’escola. “Han assajat molt poc junts, però ha quedat genial. Crec que d’aquí podria sortir alguna cosa. Igual que hi ha un grup de famílies teatreres, podria haver-hi un grup de música”, va dir rient, la directora.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris