Mossèn Ramon Villarino beneint el pa de Santa Quitèria
Mossèn Ramon Villarino beneint el pa de Santa Quitèria Quim Pascual
05/12/2018 Actualitat
Mor Mossèn Villarino als 82 anys

Va ser rector de la parròquia de Sant Esteve entre 2002 i 2014 i darrerament era el responsable de l’església de Sant Feliu del Racó

Redacció

Mossèn Ramon Villarino ha mort avui als 82 anys. El 14 de setembre de 2002 es va fer càrrec de la comunitat eclesiàstica de Castellar i el 2014 va ser substituït per Mossèn Joaquim Fluriach i va passar a ser el responsable de l'església de Sant Feliu del Racó. L'actual rector de la parròquia de Sant Esteve, Txema Cot, recorda de Villarino "el seu tracte cordial i el seu compromís amb la comunitat".

 

El mossèn feia més de 50 anys que es dedicava a la carrera eclesiàstica i havia passat per esglésies de Sabadell i Badia del Vallès. Quan va passar a Sant Feliu del Racó, "no va dubtar d'anar-hi a viure, fet que es va traduir en un millor servei assistencial i parroquial", constata Cot, que afegeix que "estava molt il·lusionat amb aquesta nova etapa"

 

"El mossèn que fa olor de ciri i encens no és un bon mossèn. La meva tasca surt més enllà de l'església. No sóc un professional dels sagraments" havia dit en més d’una ocasió Mossèn Villarino. Durant la seva etapa eclesiàstica, va presidir l’entitat Via Solidària-Càritas i va ser membre del consell editorial del setmanari Forja.

Demà dijous, hi haurà una capella ardent entre les 11 i les 14 h i entre les 16 i les 20 h a la parròquia de Sant Feliu del Racó. L'enterrament, oficiat pel Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, serà divendres 7 a les 11 h a la mateixa parròquia.

 

DARRERA ACTUALITZACIÓ: DIMECRES 5 DE DESEMBRE, 14:45 H

Comparteix
M'agrada
Comentaris