El pastisser Joan Muntada va participar ahir al concurs de la millor coca de Sant Joan que es va celebrar a l'antiga fàbrica Estrella Damm
La millor coca de llardons de Sant Joan que es podrà menjar durant la revetlla del dia 23 de juny es fa a Castellar del Vallès, concretament a la pastisseria Muntada. El pastisser Joan Muntada va proclamar-se guanyador en aquesta categoria del concurs de la millor coca de Sant Joan 2024 organitzat per l’agència Sr. i Sra. Cake, juntament amb la col·laboració de la Federació del Gremi de Flequers de Catalunya. La sisena edició es va fer aquest divendres, 31 de maig, a l’antiga fàbrica Estrella Damm. Hi van participar 83 establiments de tot Catalunya, que van presentar 290 coques.
El certificat obtingut pel pastisser Joan Muntada
El mateix Muntada ha explicat a les xarxes que "estem molt contents per aquest premi que reconeix el nostre treball de superació constant i la nostra feina per elaborar tot el que fem amb materies de primerissíma qualitat per a conseguir les millors elaboracions".
A més de la pastisseria castellarenca, han estat premiades la pastisseria La Palma de Sabadell que ha guanyat el guardó a la millor coca de Sant Joan de pinyons i crema, la pastisseria Pachi Larrea de Castellefels per la seva coca tradicional de fruita confitada i de pìnyons, la pastisseria Brunells de Barcelona ha rebut el premi a la millor coca creativa i finalment un altre establiment de Barcelona, el forn Gil, s’ha imposat en la categoria de la millor coca de xocolata.