12 coca_1440x961
Joan Muntada mostra uen una foto d'arxiu/  C. Domene
01/06/2024 Actualitat
La millor coca de llardons de Sant Joan es fa a la pastisseria Muntada

El pastisser Joan Muntada va participar ahir al concurs de la millor coca de Sant Joan que es va celebrar a l'antiga fàbrica Estrella Damm

La millor coca de llardons de Sant Joan que es podrà menjar durant la revetlla del dia 23 de juny es fa a Castellar del Vallès, concretament a la pastisseria Muntada. El pastisser Joan Muntada va proclamar-se guanyador en aquesta categoria del concurs de la millor coca de Sant Joan 2024 organitzat per l’agència Sr. i Sra. Cake, juntament amb la col·laboració de la Federació del Gremi de Flequers de Catalunya. La sisena edició es va fer aquest divendres, 31 de maig, a l’antiga fàbrica Estrella DammHi van participar 83 establiments de tot Catalunya, que van presentar 290 coques.

 

El certificat obtingut pel pastisser Joan Muntada

El certificat obtingut pel pastisser Joan Muntada

 

El mateix Muntada ha explicat a les xarxes que "estem molt contents per aquest premi que reconeix el nostre treball de superació constant i la nostra feina per elaborar tot el que fem amb materies de primerissíma qualitat per a conseguir les millors elaboracions".

 

A més de la pastisseria castellarenca, han estat premiades la pastisseria La Palma de Sabadell que ha guanyat el guardó a la millor coca de Sant Joan de pinyons i crema, la pastisseria Pachi Larrea de Castellefels per la seva coca tradicional de fruita confitada i de pìnyons,  la pastisseria Brunells de Barcelona ha rebut el premi a la millor coca creativa i finalment un altre establiment de Barcelona,  el forn Gil, s’ha imposat en la categoria de la millor coca de xocolata.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris