H1GRE60160 pp (00000002)_1440x961
Una de les taules de menjador que fabrica Hannun
29/03/2023 Actualitat
Mercat solidari de Hannun aquest dissabte

Durant l’acte, es vendran mobles reutilitzats i productes en estoc de baixa rotació i hi haurà de subhasta de diversos mobles

Redacció

L’empresa de mobles sostenibles Hannun, que va estrenar recentment la seva seu al carrer Conca de Barberà, 18 al polígon del Pla de la Bruguera, ha  organitzat per aquest dissabte 1 d’abril un mercat solidari on posarà a la venda algunes de les seves creacions a un preu assequible amb l’objectiu de donar la recaptació a l’ONG Solidança. 


Durant l’acte, es vendran mobles reutilitzats i productes en estic de baixa rotació que tindran  un descompte de fins a un 90% del preu habitual. També es realitzarà una subhasta de diversos mobles que començarà amb un preu molt rebaixat i sobre els quals el públic tindrà la possibilitat de licitar fins arribar al preu màxim de venda del mercat per peces como la tauleta Hairpin, el rebedor Zinek, la tauleta de centre Alenka, el joier Danna i la taula Gregor.
El mercat començarà  a les 10 h  i  hi haurà música i begudes per compaginar les compres amb  una estona a l’aire lliure. La subhasta començarà a les 12 i s’allargarà fin a les 13 h.

Comparteix
M'agrada
Comentaris