04   matias de la guardia_617x412
Matías de la Guardia durant l'entrevista electoral a Ràdio Castellar
14/05/2019 Actualitat
Matías de la Guardia (C's): "Des de l’Ajuntament garantirem la neutralitat dels espais públics"

Entrevista a Matías de la Guardia, cap de llista de Ciutadans, que s'estrena en les eleccions municipals del 26-M com alcaldable

Matías de la Guardia,cap de llista de Ciutadans, ha estat el protagonista d'aquest dimarts de les entrevistes que L'Actual.cat i Ràdio Castellar dediquen a totes les forces que es presenten als comicis del 26 de maig. Podeu escoltar l'entrevista íntegra aquí sota.

 

 

 

· Quines expectatives té C’s per al 26M? 
Volem aconseguir un número òptim de regidors per ser útils a les idees que defensem i promoure més pluralitat a l’Ajuntament.

 

· Què aportareu si entreu al consistori? 
Som la millor garantia per al compliment de les normes i valors constitucionals que ens garanteixen mantenir una bona convivència, com s’ha demostrat en els darrers 40 anys. Crec que des de Ciutadans podem aportar idees fresques, propostes que venen de la gent del carrer.

 

· Quina és la prioritat pel proper mandat?

Donar veu a una part important de la població que fins ara no ha estat representada al consistori. També treballarem per garantir la neutralitat en els espais públics i en els equipaments. El civisme és molt important per a nosaltres i apostem per fer més inversió en neteja –no només en època preelectoral-.


  
· Com pot millorar la mobilitat a la nostra població?
Donarem suport a qualsevol iniciativa que millori la mobilitat de la població però no farem promeses de coses que no són de la nostra competència.  

 

· Quina solució podem donar al problema de l’habitatge?
La clau és promoure l’habitatge social perquè fa uns 10 anys que no se’n construeix. Cal una actuació a tots els nivells: també s’ha de defensar els propietaris que pateixen ocupacions.

 

· Quins equipaments calen a Castellar?
Està clar que els veïns volem una piscina municipal en condicions. Ara bé, potser és necessari fer un procés que compti amb més consens que presentar a dos mesos de les eleccions un projecte ja dat i beneït. A nosaltres, aquesta manera de fer no ens agrada.

 

· Tres propostes dels seu programa?
Hem vist que l’Ajuntament té un superàtiva de 4 milions en el darrer any, per això proposem baixar els impostos (principalment l’IBI i les escombraries). També defensem ajuts a les famílies i promourem ajuts per a la franja de 0 a 3 anys. A més volem simplificar la burocràcia a l’Ajuntament i aplicar el model de les ciutats intel·ligents.

Comparteix
M'agrada
Comentaris
 
Ricard F 16 de maig - 12:01h
La llástima es que com ja s' ha demostrat vosaltres (C's) nomes esteu imnteresat amb dues cosas : treure els llaços grocs (això vol dir "neutralitat dels espais públics?) i que els nostres presos politics continuin a la pressò per vosaltres poder seguir adoctrinan a tota Espanya el odi cap a catalunya que han demostrat dia si i dia també Arrimadas, Carrizosa, Rivera, Girauta, etc. etc. etc.