Donació de sang a Castellar_617x412
- Yasmin Calvo
07/08/2019 Actualitat
Marató de donació de sang per Festa Major

Serà divendres 6 de setembre, a l'Auditori Municipal, i coincidirà amb el 50è aniversari de la delegació del Banc de Sang a la vila

R.G.

“Tu sí que ets important; converteix-te en #sangfluencer”. Aquest serà el lema de la Marató de Sang de Castellar del Vallès, que se celebrarà durant la Festa Major. Concretament, serà divendres 6 de setembre de 10 a 21 hores a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Tot plegat, coincidirà amb el 50è aniversari de la primera campanya de donació de sang a Castellar, i serà el tret de sortida dels actes de celebració del mig segle de vida de la delegació del Banc de Sang a la vila.

 

És important remarcar que, a més d’augmentar les reserves del banc de sang, l’objectiu de la proposta és fer divulgació d’aquesta iniciativa a través de xarxes socials a través de l’etiqueta #sangfluencers o #bloodfluencers. Per fer-ho possible, des del portal web maratodonants.cat posen a l’abast dels ciutadans “sangfluencers” diversos recursos digitals com gifs d’Instagram per fer stories, plantilles de cartells per incentivar la donació de quilòmetre zero o models de missatges de Whatsapp per mobilitzar tots els castellarencs i castellarenques perquè hi participin, ja sigui a les xarxes o de manera presencial.

 

Val a dir que a la marató de Castellar per Festa Major també s’oferirà la possibilitat de donar plasma. Per a fer-ho cal reservar cita prèvia trucant al 935573630 o enviant un correu electrònic a plasma@bst.cat.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris