31/03/2023 Actualitat
Litúrgies de Setmana Santa a les parròquies de Castellar

Els oficis es faran a l'església de Sant Esteve i de Sant Feliu del Racó, i també a la Capella de Montserrat. Aquest vespre es farà la primera de les litúrgies de Setmana Santa

Les parròquies de Sant Esteve i de Sant Feliu es preparen per celebrar la Setmana Santa amb diverses litúrgies. Són els primers oficis de Setmana Santa a Castellar amb el rector Xavier Blanco. Abans de Diumenge de Rams, un dels moments més especials per a la comunitat religiosa, aquest vespre la parròquia de Sant Esteve acollirà a les 20.15 h l’acte de celebració comunitària del perdó.

 

La benedicció de palmes i llorers arribarà aquest diumenge, amb Diumenge de Rams, amb tres punts de trobada: a les 10.15 h a la parròquia de Sant Feliu, a les 12.15 h a Sant Esteve i a les 20 h a la Capella de Montserrat. Dijous Sant (6 d’abril) s’oficiarà la Missa del Sopar del Senyor a les 18 h a Sant Feliu i a les 20 h a Sant Esteve. Mitja hora més tard, a les 20.30 h, la parròquia de Sant Esteve també acollirà l’Hora Santa. L’endemà, Divendres Sant, Sant Esteve acollirà un viacrucis a les 18 h i a les 20 h l’ofici de la passió. La vetlla pasqual serà dissabte a les 20 h a Sant Feliu i a les 22.30 h a Sant Esteve. Finalment, Diumenge de Pasqua (9 abril) també tindrà tres punts de trobada: 10.15 h Sant Feliu, 12.15 h Sant Esteve i 20 h la Capella de Montserrat. Val a dir que els locals de l’Esplai Xiribec acolliran amb motiu de Dissabte Sant a les 11 h una sessió de cinema espiritual.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris