La Nit Embruixada es va fer l'any passat a la plaça Catalunya juntament amb el Tast d'Estiu
La Nit Embruixada es va fer l'any passat a la plaça Catalunya juntament amb el Tast d'Estiu Quim Pascual
25/06/2019 Actualitat
Les bruixes conquereixen el Palau Tolrà

Comerç Castellar, juntament amb l’Ajuntament, organitzen la Nit de les Bruixes per donar el tret de sortida de les rebaixes

Els Jardins del Palau Tolrà es transformaran en un espai màgic aquest dissabte 29 de juny. Des de les 7 de la tarda i fins a la mitjanit, l’Associació de Comerciants de Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament, hi organitzarà la tercera edició de la Nit Embruixada.

 

D’aquesta manera, els Jardins del Palau Tolrà acollirà durant cinc hores diverses parades de comerços que oferiran els seus productes variats relacionats amb la temàtica de la fira. Hi haurà bijuteria, minerals, llibres, ganxet, encens, vestits de nit, roba de nens, elements de decoració, i fins i tot es pot prendre quelcom de menjar i beure.

 

A més, aquestes paradetes de comerç es combinaran també amb altres activitats lúdiques i culturals. Així, a partir de les 19 hores s’oferirà un taller infantil d’atrapasomnis. Aquest any hi haurà l’actuació de la cantant Marga Davis, amb cançons dels anys 60, 80 i 90.

 

També hi haurà un professional de grafologia des de les 21 fins les 23 h per aquelles persones que vulguin aprofundir sobre la seva personalitat. D’altra banda, des de les 21 h i fins a la mitjanit les persones interessades tindran l’opció d’adquirir tiquets (fins a esgotar existències) per demanar que professionals del Tarot els tirin les cartes.

L'any passat, la Nit Embruixada es va fer a la plaça Catalunya juntament amb el primer Tast d'estiu

Comparteix
M'agrada
Comentaris