La nutricionista Cristina Manyer oferirà una xerrada
La nutricionista Cristina Manyer oferirà una xerrada
14/05/2018 Actualitat
L’alimentació saludable de grans i petits

Agrosans organitza aquest dijous a la sala d'actes d'El Mirador la xerrada a càrrec de la terapeuta nutricional i ‘coach’ de salut Cristina Manyer 

L’empresa Agrosans organitza per al pròxim 17 de maig a les 18.30 h a  la sala d'actes d'El Mirador la xerrada Bases d’una alimentació equilibrada per a grans i petits a càrrec de la terapeuta nutricional i ‘coach’ de salut Cristina Manyer.  Un dels responsables d’Agrosans, Xavi Calm, ha explicat que amb la xerrada “volem transmetre la gran importància de cuidar-se, ja que la salut és multifactorial i un dels pilars més importants n’és l’alimentació.

 

La nostra salut integral, el benestar físic, emocional i  el psíquic en depenen en gran part. Portant una alimentació fisiològica i conscient aconseguim augmentar l’energia, la capacitat de concentració, augmentem les defenses, millorem el sistema digestiu i potenciem la capacitat d’eliminar toxines”.


Natural de Santpedor, Manyer té com a objectiu “motivar la gent a cuinar d’una manera fàcil, sana i totalment plaent per gaudir cada dia de la cuina saludable”, apunta Calm. A la xerrada, es parlarà de com ha de ser un rebost saludable i els ingredients imprescindibles per portar una alimentació nutritiva i deliciosa tant per a petits com per a grans i “com hem de preparar els aliments per mantenir-ne el màxim de nutrients possibles”.

 

DARRERA MODIFICACIÓ: 15/05/18 10.40H

Comparteix
M'agrada
Comentaris