02  Junts_1440x961
El candidat de Junts, Joan Juni, al seu local
24/05/2023 Actualitat
Junts demana un tracte digne a les urbanitzacions

El seu alcaldable, Joan Juni, diu que no es poden normalitzar les queixes sobre problemes que pateixen "sense fer res fins que arriben les eleccions"

Redacció

L’alcaldable de Junts per Castellar, Joan Juni, ha volgut posar l’accent en les necessitats que afecten tant les urbanitzacions com Sant Feliu del Racó. “No es poden normalitzar les seves queixes reiterades sobre els problemes de serveis que pateixen i les deficiències en manteniments sense fer res fins que arriben les eleccions. Això diu molt del respecte del govern per aquestes zones del municipi”, ha explicat Juni en una nota de premsa.


El candidat de Junts també ha parlat sobre la implicació de la gent jove en les polítiques que els afecten. “El seu desenvolupament personal passa també per l’habitatge, la feina, la formació o la salut. No podem parlar només d’oci, perquè són el futur de Castellar”, insisteix Juni.


Juni recorda que també el seu programa electoral té espai per a polítiques actives i accions tranversals sobre animals. “Els animals domèstics i de companyia mereixen totes les garanties de qualitat de vida, però també hem de pensar en la fauna de l’entorn quan parlem de medi natural i sostenibilitat”, ha conclòs Juni, que convida a consultar la pàgina web de Junts per veure al detall el seu programa. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris