WhatsApp Image 2022 05 23 at 19.46.21_1440x961
Rat Cucurull, Pau Castellví, Esther Font i Joan Juni, membres de l'executiva de Junts per Castellar, en la roda de premsa d'aquest dilluns - R.G.
23/05/2022 Actualitat
Junts per Castellar demana la creació de places d'aparcament al centre de la vila

La formació recorda que es va abstenir en la votació dels pressupostos a canvi de crear un centenar de places

R.G.

Junts per Castellar ha reivindicat en una roda de premsa a peu de carrer, a l'Avinguda Sant Esteve aquest dilluns, la creació de places d'aparcament a l'eix comercial de Castellar. La formació ha mostrat el seu desacord "amb la política d'eliminació indiscriminada de places d'aparcament practicada per l'equip de govern del PSC". El portaveu de Junts, Pau Castellví, ha remarcat que "cal dinamitzar el nostre comerç local i la connexió dels castellarencs amb els equipaments públics del poble, com ara el CAP o els polígons esportius". A més, Castellví ha assenyalat que el 2021 la formació va arribar a un acord amb l'equip de govern en referència a aquesta qüestió. El portaveu ha assegurat que en la votació dels pressupostos municipals de 2022 es van abstenir "a canvi d'aturar l'eliminació de places d'aparcament i crear-ne cent de noves fins al 2023", però que l'acord no s'ha fet efectiu. De fet, Joan Juni, membre de l'executiva, ha apuntat que amb la remodelació del nucli urbà es podrien arribar a suprimir un centenar d'espais per aparcar. La regidora Esther Font ha subratllat que la supressió de places no ha anat acompanyada "d'alternatives" i que no ha estat consensuada amb els veïns i veïnes que s'han vist afectats.

 

Tanmateix, des de la formació puntualitzen que estan a favor de l'impuls de la mobilitat sostenible, però tenint en compte " les persones amb mobilitat reduïda, els comerços, les entitats i les persones que viuen a les urbanitzacions i no tenen alternatives al vehicle privat per accedir al nucli urbà per accedir a serveis bàsics".

Comparteix
M'agrada
Comentaris