21  llibre_950x634
Portada del llibre 'Mezcla en el audio profesional'
10/01/2020 Actualitat
Julián Zafra publica 'Mezcla en el audio profesional'

L'enginyer de so castellarenc publica aquesta nova entrega del món de l'àudio professional

Marina Antúnez Ferrer

Ja és al mercat la nova publicació d’un nou llibre l’enginyer de so castellarenc Julián Zafra, Mezcla en el audio profesional. El llibre ha sortit a Espanya i a tot el continent americà. Es tracta del primer volum sobre la mescla d’audio escrit originalment i exclusiva en castellà. És un llibre que resol dubtes i llacunes que hi havia amb temes de procediments i la tecnologia del món de les mescles en l’audio professional. 


L’enginyer publica aquesta nova obra centrada en la mescla d’àudio i l’explica mitjançant exemples i descripcions didàctiques, resol els temes i dubtes més rellevants que se’ns plantegen en el moment d’introduir-nos en el món de la mescla, tant a nivell professional com aficionat. En el llibre es detallen els procediments i fases de la mescla en l’àudio, descrivint totes les etapes de la gravació, des de les fases preliminars a l’entrega pel procés del màstering. 


En aquest llibre també es poden trobar diverses entrevistes reveladores i alguns dels noms més importants de la indústria com Ron McMaster, Tchad Blake, Bob Katz, Mark Needham, Jonathan Wyner, Davis Miles Huber, John Agnello, Michael Leary i Joe Vessetti. 
En aquesta obra i de manera exclusiva, es recullen testimonis de reconeguts profesionals que han compartit la seva experiència, tècniques i secrets, oferint una refinada selecció entre alguns dels més respectats  i coneixedors de l’ofici. Comparteixen les seves pràctiques, consells i anècdotes.

 
Mezcla en el audio profesional és una eina perfecta per a qualsevol aficionat, estudiant, músic, productor, tècnic o enginter que desitgi consells, opinions,trucs i tècniques utilitzats pels principals experts en la matèria. El llibre es pot comprar a Amazon i diferents portals de venda de les principals llibreries del país i Amèrica.   

Comparteix
M'agrada
Comentaris