1634815931529_800x534
Una escena de la sèrie 'El juego del calamar' on es reprodueix el joc de retallar galetes Dalgona
28/10/2021 Actualitat
El joc del calamar, present aquest Halloween al Mito Sushi

L'establiment proposa als clients un joc de la sèrie: retallar la forma d'una galeta dalgona sense trencar per participar en un sorteig d'un sopar per a dues persones

Redacció

'El Joc del Calamar' s'ha convertit en la sèrie més vista de la plataforma Netflix, amb 111 milions d'espectadors a tot el món. Aquesta sèrie sud-coreana se centra en un joc misteriós en el qual centenars de jugadors, tots ells endeutats per diferents àmbits de la vida, juguen a una sèrie de jocs infantils, amb conseqüències fatals si perden, per a guanyar 45.600 milions de wones, una moneda de Corea del Sud.

Una de les coses que més crida l'atenció dels fans de la sèries són les galetes Dalgona, un dolç coreà que va viure la seva major època d'esplendor en els anys 70 i 80 i encara es menja als seus carrers. Milers de persones al voltant del món han intentat recrear la recepta, representant un dels majors reptes d'Internet de l'any.

El restaurant japonès Mito Sushi, situat al carrer de l'Hospital, 46 desafiarà als seus clients, a partir d'aquest divendres i amb motiu de la festa de Halloween, a jugar a un dels jocs més coneguts de la sèrie: la prova consisteix a retallar la forma de la figura d'una galeta sense trencar-la. Tothom que ho provi, participarà en un sopar per a dues persones al mateix restaurant valorat en 50 €.

Amb aquesta proposta el restaurant MitoSushi pretén oferir una experiència diferent per als seus clients. El seu responsable, Marc Gorriz, ha apuntat que "som conscients que, cada cop més, els clients demanen una experiència gastronòmica diferent. Amb aquesta activitat, volem que els nostres clients gaudeixin de productes japonesos de primera qualitat i de pas es diverteixin".

Comparteix
M'agrada
Comentaris