IMG 17966 Junio   19 06   Umbracles   Fridaynoons_1440x961
Un dels ombracles que ja s'han instal·lat a Castellar. || M. PÉREZ
21/06/2024 Actualitat
S’instal·len umbracles a escoles d’infantil i primària

Aquest elements tenen objectiu que l’alumnat pugui disposar de diverses zones d’ombra que permetin protegir-lo en els períodes d’altes temperatures

Redacció

L’Ajuntament ha estat duent a terme aquest mes de juny diverses intervencions dins el projecte de refugis climàtics a les escoles del municipi. Aquests dies ha finalitzat la instal·lació d’umbracles als patis de diversos centres d’infantil i primària amb l’objectiu que l’alumnat pugui disposar de diverses zones d’ombra que permetin protegir-lo en els períodes d’altes temperatures.


En una primera fase, s’ha intervingut a quatre escoles públiques, que ja disposen de diversos espais que compten amb estructures que ancoren lones tensades i que generen ombreig. La intenció és que l’any que ve es pugui completar aquesta actuació de manera que tots els centres públics disposin d’espais d’ombra. 


Cal recordar que aquest 2024 s’ha dut a terme altres actuacions amb la mateixa finalitat: concretament, s’han plantat 45 exemplars d’arbres a tots els centres públics d’infantil i primària i a l’INS Les Garberes per generar també zones d’ombra. La plantació ha anat a càrrec dels mateixos alumnes de l’institut de jardineria i agricultura.


Així mateix, a principis d’aquest mes de juny l’Ajuntament va proporcionar un total de 190 ventiladors  a tots els centres de primària i secundària del municipi per garantir el confort climàtic a les aules. També a principis d’aquest mes de juny l’Ajuntament  va proporcionar un total de 190 ventiladors  a tots els centres de primària i secundària del municipi per garantir el confort climàtic a les aules. Amb aquesta actuació la major part d’aules poden comptar amb un o dos ventiladors de paret. El conjunt de l’actuació està valorada en uns 15.000 euros.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris