DSC00099_1440x961
Entrada a l'escola Sant Esteva, aquest dimarts al matí, primer dia del curs després del tancament de les escoles el març passat. || M.A.
15/09/2020 Actualitat
Inici de curs sense incidències

Els onze centres -que apleguen 3.952 alumnes- han pogut arrencar el curs gràcies a les mesures anticovid 

El curs ha arrencat sense incidències als centres escolars de Castellar del Vallès en un matí força mogut als carrers de la vila. Des que es va decretar el confinament a mitjans de març el moviment derivat de les entrades i sortides dels centres educatius de la vila –una dotzena- havia desaparegut del dia a dia a dia de la vila. Des de quarts de nou del matí, cotxes, bicicletes i vianants s’han desplegat per fer un retorn a les escoles en què tothom n’era conscients de la importància de començar bé.

 

La immensa majoria d’escolars, a banda d’arrossegar les motxilles, havien de portar mascareta i duien a  sobre gels hidroalcohòlics, les dues principals armes per posar un tallafocs al coronavirus. Fent cua abans d’entrar als diversos accessos habilitats a cada centre, havien de passar el control de temperatura perquè si és superen els 37.5 no és pot anar a classe.

 

Les mesures imposades per la pandèmia van ser ben acceptades per mares i pares, els primers interessats a què el curs escolar pugui funcionar amb la màxima normalitat donades les circumstàncies. En total, 3.952 alumnes han començat aquest dimarts el curs a la vila, 170 alumnes menys que el curs passat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris