07   A7R03685_1440x961
Uns adolescents després de vacunar-se al CAP de Castellar, en la marataó de vacunació del passat 12 de setembre || Q. Pascual
21/09/2021 Actualitat
La incidència de la pandèmia a Castellar cau a nivells de juliol de 2020

En el que portem de mes de setembre només s'han confirmat 16 positius per Covid-19

La incidència de la pandèmia està experimentant aquests dies a Castellar una evolució molt positiva. El baix nombre de contagis permet establir similituds amb el que es va viure el juliol de 2020 tot just quan sortíem del confinament extrem obligat per la primera gran onada de la llavors desconegudíssima Covid-19. I és que portem en aquest mes de setembre una quinzena de positius –per tant, menys d’un cas diari- en un moment en què el percentatge de població total vacunada ja és del 75%. Això és tradueix en un risc de rebrot entre moderat i baix.

 

Les xifres castellarenques van en sintonia amb la comarca i Catalunya on s’està produint una baixa dels ingressos a les UCI dels hospitals: sense anar més lluny, els pacients covid de l’hospital de referència de la vila, el Parc Taulí, han caigut a la meitat en poc més d’una setmana.  Ara hi ha al Taulí 37 pacients amb coronavirus hospitalitzats, 28 casos estan a la i 9 estan a la Unitat de Cures Intensives o a Semicrítics, segons les darreres dades fetes públiques pel mateix hospital.

Comparteix
M'agrada
Comentaris